+32479977430 info@ushaakasha.be

Mijn verhalen

“Mijn Leven” als boodschap aan de wereld

by | sep 13, 2023 | System Life Hacker | 0 comments

credits Svetlana Stepanova
“Mijn leven, wil ik de wereld geven.” M. Ghandi
Vertrouwen, dat is wat het leven mij leerde, met vallen en opstaan.
Trouw zijn aan jeZelf. Dat is een levenswerk. Elke dag nog is er meer van meZelf zichtbaar en toegankelijk in de wereld. Het vraagt moed om bij jouw eigen grenzen te blijven. Om de groepsdruk te slim af te zijn. Ik koos om een groep te verzamelen om me heen. Een groep van mensen die door hun “anders zijn” durven te verbinden met zichZelf en met mij. Zij groeiden met mij mee, zij vielen met mij mee en ze stonden mee op. Net zoals ik met hun groeide, ik met hun viel en met hun opstond.
Het is een zegen om een gemeenschap om je heen te hebben waarin je mag zijn wie je bent. Hoe het ook is, wat er ook in je binnenwereld gebeurt, we dragen jou.
In onze gemeenschap zegt liefde: “ik voel een grens, hoe willen we hiermee om gaan?” Ze geeft ruimte om te ontdekken wie je bent in een situatie, ze biedt ruimte om te ontdekken wie de andere is en ze biedt ruimte om samen te leven. In de gemeenschappelijke ruimte tussen mensen, is het leven vrij en veilig.

Onderweg naar de gemeenschap zoals we nu zijn, is “vertrouwen” een vrucht voor ons allemaal. Vertrouwen, is een chemie die ontstaat wanneer je jeZelf mag uiten met wat er ook in jou innerlijke wereld gebeurt en de moed hebt om te kiezen voor wat jij nodig hebt van de gemeenschap en wat jij geeft aan de gemeenschap. Het is leren dat een gemeenschap van nature naar rust en harmonie beweegt. Wanneer je dat kan voelen en ontdekken, weet je dat wanneer iedereen zijn eigen stukje van de gemeenschap verbouwt tot een pardijs, de gemeenschap bloeit. 

Vertrouwen is iets wat je kan leren. Ik ontwikkelde tools om te leren vertrouwen in jeZelf en in het leven. Het begint met jouw lichaam, jouw adem, jouw leven te aanvaarden zoals het is. Zoals het is “nu”. 

Hoewel het eenvoudig klinkt, is de eerste oefening van vertrouwen voor mij je twee handen in elkaar leggen en voelen wat het met je doet. De ene hand die de andere draagt.

Het leven ademt in en uit zoals alles in de natuur. Dat wilt zeggen dat momenten in jouw leven alles stroomt zoals het stroomt. Dat je heerlijk in je vel en in je leven zit. Soms plots, soms bewust is er een periode voor verandering, voor onderscheiden wat bij jou past en wat niet. Tijden om te groeien. Dit ritme in het leven eren, is wat jou in contact brengt met iets wat groter is dan wat jij bent. Het is aansluiten op een ritme dat jou draagt
Na een periode van schrappen wat niet bij mij past, mag ik nu uitspreken wat wel bij mij past. Wat ik met mijn leven aan de wereld wil geven. Het is een zegen om te voelen hoe ik met mijn leven de wereld kan verlichten. Een “baken” mag zijn en in diepe dienstbaarheid voor wie ik ben, het leven kan zijn.
Heb jij nood aan tools om jouw leven op te ruimen? Om jeZelf terug ruimte te geven? Wil jij stoppen met bang zijn voor wat de morgen of iets nieuws brengt?
Met ‘Baken‘, breng ik toegankelijke tools op een eenvoudige manier naar jou toe. In baken heb je telkens een lezing of webinar,  een starter, een groeidag.

Starter Vertrouwen

De Starter illustreert de basistool van “Vertrouwen” in To Be Kempen 13/10/2023 om 19u30 aan €37.

(Enkel 9 plekjes!)

In dienstbaarheid leven, is wat leven bijzonder maakt. Elke strijd stopt. Je hoeft geen plek te verdedigen, geen vijanden meer te verslaan, slachtoffers te beschermen. Je mag kiezen voor jouw eigen leven. 

Ik ben dankbaar om die diepe dienstbaarheid te mogen ervaren , tools te mogen uidelen aan mensen die hun vertrouwen  in het leven willen verdiepen.

LSH (Life System Hack) zijn die manieren om jouw overlevingsstrategie te transformeren naar een systeem waarin jij door jouw uniek zijn het allermooiste van jeZelf aan de wereld mag geven.

Wat kan jij doen om jouw leven de unieke boodschap te laten zijn voor de wereld?

Hartelijke groet en magische Vrij(e)dag

De Magie leeft in jou,

Usha Deurinck