+32479977430 info@ushaakasha.be

Usha Deurinck

Wanneer je leeft, vanuit intentie, ben jij de weg. Je kan leren leven in dienstbaarheid van een groter geheel.

Credits: Svetlana Stepanova

Missie

Mensen bewust maken van hun impact op de wereld om zich heen, is een missie geworden. Mensen met een rechtstreekse impact op het leven van veel mensen en vooral op delen van de maatschappij leren leven vanuit hun Zelf. Zij horen niet als kinderen te vechten over speelgoed. Zij horen met hun licht de wereld te leiden naar nieuwe stappen in onze ontwikkeling.

Samenwerken met mij wilt zeggen dat je een ware leider, een wereldleider van formaat kan worden. Jouw wereld om je heen, je gezin, je bedrijf en nog veel grootser, jouw land…

Ik breng licht, door te durven heel diep in het donker te zijn. Omdat ik geloof dat kwetsbaar en ontwapenend zijn twee kanten van dezelfde medaille zijn. -Usha Deurinck

Sta op en stop met vanuit innerlijke strijd te onderhandelen voor jouw leven en jouw ruimte.

Visie

De leiders die ik wil gidsen zijn “change bringers”. Het zijn mensen die geloven in structurele groei, in verandering en in de vreugde die bij het leven hoort. Het zijn mensen die ergens weten dat ze geboren zijn om impact te maken.  Deze mensen hebben het vermogen om hun leven om te gooien. 

De maatschappij is een omgeving waarin iedereen een unieke plek heeft. In die unieke plek, mag jij ’thuis’ zijn. Wanneer je het moe bent om in het zelfde verhaal wakker te worden, te bewegen, rond te dolen, weet dan dat er mensen en tools zijn om de kleinste hindernissen aan te gaan en de grootste te delen.

Vanuit verbinding kan je alles aan. En deze hoop wil ik in de wereld brengen. Hoop dat ook jij in de juiste leefomgeving verbinding kan maken met jeZelf, de andere en de omgeving.

Jij bent de regisseur en zet jouw leven in scène – Usha Deurinck

Credits Svetlana Stepanova

Waarom

 • Hoop brengen
 • Zelfzorg promoten
 • Zelfkennis aanmoedigen
 • Spiritualiteit brengen
 • Bewust-zijn in het licht zetten

Waarden

 • Verbindend
 • Integriteit
 • Waarachtigheid
 • Transparant
 • Eenvoudig

Voor Wie?

 • Leiders (bedrijfsleider, politieke leiders, schoutsleiders…)
 • “Change bringers” (mensen de drang voelen om verandering te brengen)
Credits Svetlana Stepanova

Hoe de wereld anders is…

Op de leeftijd dat ik volop mijn “vrouw” zijn begon te ontdekken, besefte ik meer dan ooit hoe anders ik was. Mijn lichaam, mijn kleur, mijn huidtype, haartype…mijn instinct en mijn intuïtie werken anders. Ik registreer andere signalen als veilig en onveilig. Ik begrijp niets van de behoefte van de wereld om mij heen om alles te rationaliseren. Het eindeloos willen verklaren van alles wat gebeurt, is voor mij een heel intens gegeven. Ik hou van het leven zoals het is: eindig. Ik hoef niets meer of minder dan hier zijn en te genieten van wat voor mijn voeten ligt, nu. Ik hoef van nature niets na te streven of te verwezenlijken.

India stroomt door mij heen.

Anno 2023 kan je India vinden in Google maps, je kan sanskrit leren als taal in het CLT (Centrum voor levende talen), je vindt Bollywood films in de smartguide van je TV. In elke grootstad of zelfs kleinere steden, vind je Indisch eten en Indiërs met hun cultuur… Toen ik in België aankwam, was de wereld anders. Of was ik anders?

Elk kind verbindt de wereld van zijn vader en zijn moeder. Dat op zich is een uitdaging voor ons allemaal. Wanneer je ook 2 culturen te verbinden hebt, zonder toegang tot een van beide culturen, is dat nog een heel anderr uitdaging. Vandaag stroomt India door mij heen en dat elke dag nog een beetje meer.

Reik uit !

Reik Uit!

Adres

Tivolistraat 52, 3

001 Heverlee

 

Contactnummer

+32479977430

Email

info@ushaakasha.be